ABUR CUBUR KUTUSU

Abur cubura olan düşkünlüğüm herkes tarafından bilinir, kızlarım hariç :)))) Napiyim ama ya kıyamıyorum onlara bu zararlı boyalı şeyleri yedirmeye. Kendin niye yiyorsun diyeceksiniz şimdi :) kızlar doğduktan sonra çok azalttım gerçekten, zaten hep onlardan gizli yiyorum. Kızlara da veriyorum tabi ama öyle öğün niyetine değil, bazen ödül olarak bazen de içinden çıkamadığım kriz anlarında kurtarıcım olarak yetişiyor bu şeker şeyler benim imdadıma. Hal böyle olunca da "çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız" sinyalleri veriyorum. Buzdolabının üzerinde tutuyordum şimdiye kadar ama artık taburelere çıkıp yukarıdaki herşeyi görebiliyorlar. İkea ya gittiğimde mutlaka alayım buraya göre birşey deeerken, az önce geri dönüşüme çıkardığım koli geldi aklıma. Veee sonuç :

Bu yapışkanlı kağıtlar hayat kurtarıcı oluyor, evde bulundurmalı.

5 yorum:

  1. bunları görmemek imkansız:))kendine hakim olmak da bir o kadar zor:))

    YanıtlaSil
  2. merhaba. kutu iyi fikir ama yakında onu keşfederler benden söylemesi:)) ben ve eşim de abur cuburu çok seviyoruz ve ufaklıktan köşe bucak saklıyoruz. ama o bir şekilde buluyor gene.dolabın aralık kalmış kapağından bile farkediyo valla:)) gözler hedefe kilitli tabi:)) şuan ki zulamız bez bir torba içinde yatak odamızın kapısın arkası:)) düşün yani oralara kadar geldi sıra:))

    YanıtlaSil
  3. merhaba Moriçe, demek sadece bizde değil bu durum :) Henüz keşfetmediler ama keşfederlerse b planım olacak senin taktiğin :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok değerli, şimdiden elinize sağlık :) "Yorum yapabilmek için bloğunuzun olması şart değil. Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz."