MOTİFLERİM GELİYOR VE EKLENİYOR :))


Bunlar sevgili aslı'dan. aslıcım sanırım senin motiflerindi yanılıyorsam lütfen beni uyar 9 cm ebatlarında epey küçük kalıyor diğerlerinin yanında, bilgin olsun istedim canım ondan kırlent ya da yine o boyutlarda olanları toplayıp küçük bir battaniye yapıcam sanırım. ben de çok küçük yapıyordum motifleri zorlaya zorlaya 11 cm. yapabildim. Alışmışız incecik çapa dantel iplerine 3 numara tığ bana kocaman geldi ilk aldığımda elime, zincir bile çekemedim önce. Ellerine sağlık canım benim.
bunlar da sevgili Fawori'den. canım senin de ellerine sağlık. tokalarımız için de çok teşekkür ederiz çok mutlu ettin bizi. Sabırsızlıkla bekliyorum kızlarımın saçlarının uzamasını :)) lokumlarımızı da afiyetle yedik kesene bereket canım :))

veee etkinlik sahibimiz bu güzel fikri hayata geçiren ve çok emek harcayan sevgili Alonenes'in paketi geldi bugün. Hakkını helal et canım ya bıkmadan usanmadan benim her telefonuma cevap verip burada bulamadığım renkleri bulmama yardım ettin emek harcadın. Caaanı gönülden teşekkür ediyorum canım, iyiki varsın ve iyiki blog açmışım sizlerle tanışma fırsatı bulmuşum. yaşasın blog kardeşliği :)) coştum yine gece gece :))
Elleriyle süslediği bu harika kutu ile göndermiş canım alonenem. Kutuya bayıldım.belki de birçoğumuzun aklına geliyordur böyle güzel şeyler çok pratik bir şekilde, biraz emek harcayarak ne hoş sunumlar yapılabildiğini göstermiş oldun bizlere canım. Ben de artık bu tarz kutuları atmıyorum bu şekilde kaplamak için yapışkanlı folyolar da aldım. benim için mükemmel bir örnek oldu. Ve sabırsızlıkla açtım kutuyu aman Allah'ım dışı sizi yakar içi beni yaktı arkadaşlar, nefis lavanta kokusu yayıldı kutudan evime bakın;
elleriyle süslemiş hazırlamış lavanta kesemi. ellerin dert görmesin, sınavında tuttuğun kalem hep doğru şıkları işaretlesin inşallah. o güzelim küpeler, kolye (sanırım kolye çok fazla inceleyemedim kızlar eline geçirmeden hemen fotoğraflayıp kaldırdım)hele de broşuma bayıldım, eflatunu çok çok severim zaten. acayip mutlu oldum çok teşekkür ederim tekrar.
Bu arada fotoğraflayamadığım arkadaşlarımın gönerileri de oldu. kiminde evden çıkmak üzereydim yolda açtım paketleri falan, özellikle sevgili Nilgün, gönderdiğin kahve ve bisküviler öyle hora geçti ki anlatamam. Üst katımdaki tadilat yüzünden kayınvalidemin evine gidiyordum paketini aldığımda. Orada da kahve yoktu ama arkadaşım ziyaretime gelmişti ona ikram etmek için n'apsam derken aklıma geliverdi derin bir ohh çektim çok işe yaradı gerçekten çok çok teşekkür ederim.

motiflerimin yarısından çoğu geldi sanırım, sevgili alones büyük bir dikkatle takipm ettiği için rahat davranıyorum sağolsun. ben de merakla ekleme işlemine geçtim öyle ya da böyle bir şekilde ekledim bakın bakalım nasıl olmuş arkadaşlar?


10 yorum:

  1. cok güzel olmus canım ellerine emeğine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım, senin de emeğin var, sana da sağlık..

      Sil
  2. öncelikle o sınav duası kocaman bir amin diyorum:)
    sonra o kolye değil hemen bilgilendirme yapıyım kitap ayracı canım:))
    daha sonra yaptığın birleştirmeler harika olmuş en kısa zamanda bitmiş halini bekliyorum:)
    ve o övgüler için canı gönülden teşekkür ediyorum canım benim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnnn... diyorum ya çok inceleyemedim ama kolyeye de benzetemedim. harika bir fikir kitap ayracı çok mutlu oldum, diğerleri çabucak yırtılıyor bu epey kalıcı olacak :)
      övgü değil canım gerçek hepsi :)

      Sil
  3. Merhabalar Kevser hanım,ben motifleri biraz geciktirdim ne olur kusura bakmayın,bu gün yollayacağım onları 40 adet olmak üzere,Rabia Sultan'ın motiflerle birlikte.Size birleştirme işinde kolaylıklar dilerim,çok güzel olacak gibi görünüyor.Dandel motifi birleştirir gibi mi birleştirdiniz?
    Minik kızlarınıza da sevgiler...Hoşçakalın

    YanıtlaSil
  4. rica ederim hasibecim hiiiç acele etme sıkma kendini zaten birleştirmek epey zaman geçecek. birleştirmeyi pek becemedim aslında içime sinmedi ama söke yapa başardım. evet dantel motifler gibi birleştirdim öyle gelişi güzel yaptım oldu. demekki çok da kasmamak gerekiyormuş :)

    YanıtlaSil
  5. merhaba kevser ben zeynep benimde üçüzlerim var:)senı ogrenınce hemen ggeldımm ızleyede aldım.bende beklıyorum...meleklerın cok tatlı maşalahhhhhhhhhh

    YanıtlaSil
  6. Oyoyoyyy ikizler çokk tatlılar maşallah.
    RABBİM sağlık ve mutlulukla büyümelerini nasip etsin inşallah.
    Oğlum,gelinim bebek müjdesi verince hep inşallah ikiz olur demiştim.İkiz olmadı ama çokk tatlı bir prensesimiz oldu.Yeni 1 yaşını bitirdi.
    Hepimizin evlatlarımız da sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah.
    Bu arada hediyelerini güle güle kullan canım.Hepside birbirinden güzeller.
    Gönderen arkadaşların da ellerine emeklerine sağlık.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim seval ablam, sağolasın. Allah sizin prensesinize de sağlıklı bir ömür versin inş. ikiz evet çok güzel ama güzelliği kadar da zor. bizim anneanne babanne çok emek verdi 6 ayda pert oldular, bel fıtığı vb. durumlardan çok yoruldular benim bile yoğun kireçlemem var çok aşırı kullanmaktanmış :) ama onlar dünyanın en güzel şeyleri herşeye değer, iyiki doğurmuşum iyiki çok yorulmuşum :)

      Sil
  7. inan hep ters zamanda paket gönderiyorum ve motfilerin yanlarına bişi ilave edemiyorum :( seninkinde de boş gidiyordu nerdeyse son anda çekmeceyi çektim ofisde olanları kaptım attım paketin içine! işe yaradığına çok sevindim... sevgiler....

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok değerli, şimdiden elinize sağlık :) "Yorum yapabilmek için bloğunuzun olması şart değil. Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz."