ÇOCUKLARA, EVDE TERLİK GİYDİRME SORUNSALI

ŞEKİL 1-A

30 yaşına geldim daha elimin ayağımın sıcacık olduğunu görmedim, ayaklarım hep buz gibidir ve daha eylül ayında benim kışlık terlikler çıkar piyasaya.
Hatta terlik yetmez içine kat kat örme patikler giyerim. Bazen "ay ben hiç terlik giyemem", "ayaklarım pişer" diyenleri duyunca şaşırırım, nasıl bir şey acaba ayaklarının sıcak olması ? 
Hele de eve gelen misafirime terlik verdiğimde "gerek yok ev sıcak" dediklerinde acaba bende mi var bir anormallik diyorum. 
Tamam evim biraz sıcak çocuklardan dolayı fazla açıyorum kombiyi (pist.. çaktırmayın ben sıcağı çok seviyom çocuklar bahane, börtüyor yavrucaklarlar :P) 
İyi dee yerler soğuk arkadaş, bir gün giymeyeyim davul olur karnım ağrıdan.( alıştırmışsın diyenleri duyar gibiyim).
Ama gel gelelim kızlarıma bu alışkanlığı kazandıramadım gitti, rengarenk patikler ördük ayakları kayıyormuş deyip fırlatıp attılar,
terlikler aldım cicili bicili yok anacım 2-3 şıkırdatıp kayık yaptılar bebeklerini gezdirmeye, 
panduflar aldım ı ıı , 
evde 2 şer çiftten 1 dolap bunlarla doldu, harcadığın paraya mı yanarsın, işe yaramadığına mı yoksa buzz kesmiş ayaklarını gördükçe içinin sızlamasına mı? 
Derkeeen Bir AVM'de Penti'den çorap alırken bunlar ( bknz, şekil 1-A ) dikkatimi çektiler, hemen yapıştım vantuz gibi inceliyorum; eşim çekiştirmeye başladı "işe yaramıyor işte vazgeç artık!" e haklı da ama ! 
iç tarafta bunları gördüm aha dedim bu kez olacak. fiyatı da uygun geldi diğerlerine göre. hem yumuşacık hem de çorap gibi. 
Vee sonuç bu kez başarılı ! Ayaklarına hafif geldi rahatça oturup kalkabiliyorlar, tabureye masaya tırmanırken çıkartmak zorunda kalmıyorlar. 
Ayrıca altlarındaki özel silikonlar sayesinde kaymıyor da, ayaklarına cuk diye oturdu. 
Yıkaması da pratik at makineye çıkınca koy peteğin üstüne 10 dk.da kuruyor. Hatta yatarken elimde ılık suda çitileyiverip koyuyorum sabaha miss gibi sıcacık. öyle çok deformede olmadılar sık sık yıkanmalarına rağmen ama yedeklesem iyi olacak geçen gün bulamadık sokuşturmuşlar bir yerlere aklımı yitirecektim .
Çanta da yer kaplamıyor( 2 taneden 4 ayakkabı yükümü nasıl hafiflettiğini söylememe gerek yok herhalde) yani biz sevdik.
Yani tavsiye ediyoruz. sizi seviyoruz.. sımsıcak mutlu ayaklar aşkına, sevgiler :)


NOT:  Bu yazı reklam falan değil malesefki keşke öyle olsaydı :) tamamen memnuniyet kullanışlılık paylaşımı. PENTİ iii duy sesimi:) bak reklamını yapıyorum heaaa!!!


4 yorum:

  1. blogun cok tatliymis bende bloguma beklerim gelirsen sevinirim sevgiler :)

    http://prensesin-masali.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım, hemen geliyorum koy çayı ateşe :)

      Sil
  2. neslihanın blogundan sizin blogunuza geldim. Yarın yılbaşı kutlamasında hastanede görüşmek dileğiyle bu arada blogumda ki çekilişede beklerim..

    YanıtlaSil
  3. cok hos gorunuyorlar, terlık gıymeyen cocuklar ıcın mutlaka denemek gerek

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok değerli, şimdiden elinize sağlık :) "Yorum yapabilmek için bloğunuzun olması şart değil. Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz."